Uw betrouwbare loodgieter in Purmerend en regio!

✓ Altijd snel een afspraak

✓ Installatie, onderhoud en reparatie

✓ 24 uur per dag hulp

✓ Gevestigd in Hoorn, werkzaam in Purmerend

Toilet plaatsen in Purmerend?

Is uw wc verouderd en aan vervanging toe? Of bent u aan het nadenken over uw nieuwbouwwoning en denkt na over de plaatsing van het toilet in bijvoorbeeld de badkamer? Voor alle werkzaamheden op het gebied van wc's kunt u terecht bij M. Cornelissen Installatietechniek. In de regio Purmerend staan wij al 35 jaar voor onze klanten klaar. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van toiletten. Of u nu een hangend toilet plaatsen wilt, een urinoir of toch liever een staande variant: elk type toilet monteren we vlug en vakkundig voor u.

Persoonlijk toiletadvies

Wilt u een hangend toilet plaatsen? Dit zorgt ervoor dat uw wc ruimte optisch groter oogt. Bovendien is dit toilet eenvoudig schoon te houden. Een staand exemplaar is dan weer goedkoper, en van oudsher ook de meest voorkomende wc in Nederland. Misschien denkt u ook nog na over een urinoir voor erbij. Het is een investering, maar het is wel bijzonder hygiënisch, en daarnaast zuinig met doorspoelen. Wilt u graag dat een professional met u meedenkt over de beste wc keuze? Onze medewerkers geven u met plezier persoonlijk toiletadvies. Zo bent u er zeker van dat u geen optie over het hoofd heeft gezien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Reparatie van uw wc

Loopt uw wc door of is er sprake van lekkage? Met problemen aan bijvoorbeeld uw stortbak spoelknop kunt u altijd bij ons aankloppen. Zowel voor reparatie als toilet renovatie kunt u ons inschakelen. We zijn bereikbaar op het nummer 0299 - 22 82 02 en via het offerteformulier op deze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag van u. In Purmerend en omgeving zijn wij uw toilet expert!

Direct contact, of liever een offerte aanvragen? Wij staan voor u klaar!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsgegevens

M. Cornelissen Installatietechniek
Huesmolen 175
1625HW Hoorn

KVK 66227852

Tel. 0299 - 22 82 02

En wij zijn ook werkzaam bij u in de buurt!

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring