Toilet plaatsen in Purmerend?

Is uw wc verouderd en aan vervanging toe? Of bent u aan het nadenken over uw nieuwbouwwoning en denkt u nu na over uw toiletwensen? Voor alle werkzaamheden op het gebied van wc’s kunt u terecht bij M. Cornelissen Installatietechniek. In de regio Purmerend staan wij al 35 jaar voor onze klanten klaar. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van toiletten. Of u nu een hangend toilet plaatsen wilt, een urinoir of toch liever een staande variant: elk type toilet monteren we vlug en vakkundig voor u.

Persoonlijk toiletadvies

Wilt u een hangend toilet plaatsen? Dit zorgt ervoor dat uw wc ruimte optisch groter oogt. Bovendien is dit toilet eenvoudig schoon te houden. Een staand exemplaar is dan weer goedkoper, en van oudsher ook de meest voorkomende wc in Nederland. Misschien denkt u ook nog na over een urinoir voor erbij. Het is een investering, maar het is wel bijzonder hygiënisch, en daarnaast zuinig met doorspoelen. Wilt u graag dat een professional met u meedenkt over de beste wc keuze? Onze medewerkers geven u met plezier persoonlijk toiletadvies. Zo bent u er zeker van dat u geen optie over het hoofd heeft gezien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Reparatie van uw wc

Uw wc loopt door of lekt? Met problemen aan bijvoorbeeld uw stortbak spoelknop kunt u altijd bij ons aankloppen. Zowel voor reparatie als toilet renovatie kunt u ons inschakelen. We zijn bereikbaar op het nummer 0299 - 22 82 02, en ook via het contactformulier op deze website kunt u met ons in contact komen. We horen graag van u. In Purmerend en omgeving zijn wij uw toilet expert!