Uw betrouwbare loodgieter in Purmerend en regio!

✓ Altijd snel een afspraak

✓ Installatie, onderhoud en reparatie

✓ 24 uur per dag hulp

✓ Gevestigd in Hoorn, werkzaam in Purmerend

Gootsteen ontstoppen in Purmerend

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Eigenlijk is dat niet zo verrassend. De gootsteen krijgt immers dagelijks veel te verduren, zoals etensresten en vet. Heeft u te maken met een ophoping en lukt het u niet dit te verhelpen? In de regio Purmerend kunt u hiervoor terecht bij M. Cornelissen Installatietechniek. De gootsteen ontstoppen wij met veel plezier voor u. Ook bij andere verstoppingen zijn we u snel van dienst.

Van soda tot plopper

Er zijn diverse mogelijkheden om zelf te proberen de verstopping op te lossen. In veel gevallen kan dit werken. Met soda, azijn of een plopper kunt u vaak resultaat boeken. Heeft dat geen succes? Een ontstoppingsveer is dan het laatste redmiddel dat u nog zelf kunt gebruiken. Als de verstopping ook dan nog niet is opgelost, raden we u aan om een specialist in te schaken. Hij beschikt over een ruimere keuze aan middelen en methoden, en kan u dankzij zijn ruime ervaring snel van dienst zijn.

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor de gootsteen in uw badkamer of keuken ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Ook als u te maken heeft met een andere hardnekkige verstopping, kunt u bij ons terecht. Bel ons op het telefoonnummer 0299 - 22 82 02, of vul het offerteformulier op deze website in. We sturen dan zo vlug mogelijk een vakman naar u toe. Gootsteen ontstoppen in Purmerend of omgeving? Op onze experts kunt u rekenen!

Direct contact, of liever een offerte aanvragen? Wij staan voor u klaar!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsgegevens

M. Cornelissen Installatietechniek
Huesmolen 175
1625HW Hoorn

KVK 66227852

Tel. 0299 - 22 82 02

En wij zijn ook werkzaam bij u in de buurt!

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring