Uw betrouwbare loodgieter in Purmerend en regio!

✓ Altijd snel een afspraak

✓ Installatie, onderhoud en reparatie

✓ 24 uur per dag hulp

✓ Gevestigd in Hoorn, werkzaam in Purmerend

Lekkage in Purmerend?

Omdat een woning uit een wirwar aan afvoerleidingen, waterleidingen en gasleidingen bestaat, kan een lekkage op veel plekken in huis ontstaan. Dankzij het grote aantal leidingen in uw woning in Purmerend kan een lekkage ontstaan zonder dat u het gelijk doorheeft. Na korte tijd echter kan schade zichtbaar worden. Een lekkende waterleiding kan bijvoorbeeld natte plekken of schimmelvorming veroorzaken op muren, plafonds en achter in keukenkastjes.

Lekkages op tijd herkennen is erg belangrijk. Zorg dat u bij een vermoeden zo snel mogelijk hulp van een loodgieter in Purmerend inschakelt voor het verhelpen hiervan. Te lang wachten met het vinden van vakkundige hulp bij een lekkage, kan resulteren in meer schade aan uw woning dan nodig is. Bij lekkage staat M. Cornelissen Installatietechniek in Purmerend en omgeving voor u klaar voor een professionele reparatie.

Herkennen van een waterlekkage

Een waterlekkage is op verschillende manieren te herkennen, let goed op de signalen. De schade is waarschijnlijk te overzien als u er op tijd bij bent. Wachten met inschakelen van hulp kan echter vervelende en kostbare schade aan uw woning tot gevolg hebben.

Kleine plasjes water op plekken waar dit u dit niet verwacht, vochtige muren en dampplekken in het plafond kunnen wijzen op een lekkage in een waterleiding. Een rioollekkage kan zowel te herkennen zijn aan plafondschade op de verdieping onder uw badkamer en aan een onaangename geur die permanent lijkt te blijven hangen. Aan aardgas is een doordringende geur toegevoegd, die wat weg heeft van knoflook. Bij een gaslekkage zal deze lucht sterk ruikbaar zijn. Onderneem snel actie.

Lekkage verhelpen in Purmerend

Aarzel daarom niet en neem contact op met M. Cornelissen Installatietechniek als u een vermoeden heeft van een lekkage. Nadat we de plek en oorzaak van de lekkage hebben gevonden, brengen we u advies uit betreffende de oplossing er van. Hiermee voorkomt u verdere schade aan uw huis.

U kunt van onze vakmensen in Purmerend en omgeving een vakkundige diagnose verwachten door jarenlange ervaring in herkenning en herstel van lekkages. Ze zijn opgeleid om zwakke plekken en eventuele problemen in de montage op te sporen. Zodra de lekkage gelokaliseerd is, kan deze door onze vakmensen snel en professioneel hersteld worden.

In Purmerend en omgeving kunt u ook met spoed bij ons terecht. Soms een reparatie echt niet wachten. Wij staan voor u klaar. Het maakt dus niet uit of het dag, nacht, zondag of een feestdag is. Neem gelijk contact met ons op voor een vakkundige oplossing van uw lekkage. Bel daarom met 0299 - 22 82 02 en laat uw lekkage door een vakman verhelpen.

Direct contact, of liever een offerte aanvragen? Wij staan voor u klaar!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsgegevens

M. Cornelissen Installatietechniek
Huesmolen 175
1625HW Hoorn

KVK 66227852

Tel. 0299 - 22 82 02

En wij zijn ook werkzaam bij u in de buurt!

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring