Uw betrouwbare loodgieter in Purmerend en regio!

✓ Altijd snel een afspraak

✓ Installatie, onderhoud en reparatie

✓ 24 uur per dag hulp

✓ Gevestigd in Hoorn, werkzaam in Purmerend

Gasleiding aanleggen in Purmerend

Woont u in een verouderde woning en is uw gasleiding aan vervanging toe? Of gaat u uitgebreid verbouwen en is verlegging van het leidingwerk nodig? In de regio Purmerend kan M. Cornelissen Installatietechniek u hierbij van dienst zijn. Gasleiding aanleggen is een klus die nauwkeurig moet gebeuren. Bij onze zorgvuldige medewerkers kunt u vertrouwen op veilige en vlugge service.

Zelf een gasleiding aanleggen

Bent u een bijzonder handige doe-het-zelver? Dan kunt u eventueel zelf voor de aanleg of vervanging van gasleidingen zorgen. Een goede voorbereiding is hierbij belangrijker dan ooit! Zorg er dus voor dat u van tevoren goed nadenkt over alle te zetten stappen. En bent u eenmaal klaar? Laat het resultaat dan altijd checken door een professional. U wilt uw veiligheid immers niet op het spel zetten. Vindt u het verstandiger om het gehele proces van gasleiding aanleggen aan een professional over te laten? Onze experts helpen u graag.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze zorgvuldige werkwijze? Heeft u behoefte aan deskundig advies over uw gasleidingplannen? Of wilt u ons meteen inschakelen voor gasleiding aanleggen, verleggen of vervangen? In al deze gevallen kunt u ons eenvoudig telefonisch bereiken via 0299 - 22 82 02. Ook kunt u het offerteformulier op deze website gebruiken voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Voor alle werkzaamheden op het gebied van gasleiding kunt u in Purmerend en omgeving rekenen op onze vakmannen!

Direct contact, of liever een offerte aanvragen? Wij staan voor u klaar!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsgegevens

M. Cornelissen Installatietechniek
Huesmolen 175
1625HW Hoorn

KVK 66227852

Tel. 0299 - 22 82 02

En wij zijn ook werkzaam bij u in de buurt!

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring