Badkamer installeren in Purmerend

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer in de regio Purmerend? M. Cornelissen Installatietechniek beschikt over een uitgebreid assortiment. We informeren u met plezier over alle mogelijkheden! Naast ons loodgieterswerk kunnen we een schitterende badkamer voor u ontwerpen en aanleggen. Door onze jarenlange ervaring in het aanleggen van sanitair, bent u verzekerd van een schitterend resultaat. Omdat uw badkamer installateur tevens gespecialiseerd is in het aanleggen van het leidingwerk, kunt u rekenen op een duurzaam resultaat.

Van installatie tot renovatie

Onze gespecialiseerde ontwerpers inventariseren samen met u wat voor u de perfecte badkamer is. Wij beschikken over een ruim assortiment aan sanitaire voorzieningen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan wastafels, douchecabines en badkuipen. Wilt u een inloopdouche maken? En daarnaast eventueel ook een bad plaatsen? En misschien wilt u wel een watervalkraan? Wat u ook wenst, wij kunnen het voor u realiseren. Bovendien beschikken wij over klantvriendelijke en behulpzame werknemers die te allen tijde naar uw wensen handelen.

Heeft u te maken met een kapot bubbelbad of een lek in de douchebak? Niet alleen voor een badkamer installeren, maar ook voor reparatie staan wij paraat. Tevens kunnen we renovatiewerkzaamheden verrichten. Het moge duidelijk zijn: wij zijn uw allround expert op badkamergebied. In Purmerend en omgeving verlenen wij snelle en zorgvuldige service!