Uw betrouwbare loodgieter in Purmerend en regio!

✓ Altijd snel een afspraak

✓ Installatie, onderhoud en reparatie

✓ 24 uur per dag hulp

✓ Gevestigd in Hoorn, werkzaam in Purmerend

Badkamer installeren in Purmerend

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer in de regio Purmerend? M. Cornelissen Installatietechniek beschikt over een uitgebreid assortiment. We informeren u met plezier over alle mogelijkheden! Naast ons loodgieterswerk kunnen we een schitterende badkamer voor u ontwerpen en aanleggen. Door onze jarenlange ervaring in het aanleggen van sanitair, bent u verzekerd van een schitterend resultaat. Omdat uw badkamer installateur tevens gespecialiseerd is in het aanleggen van het leidingwerk, kunt u rekenen op een duurzaam resultaat.

Van installatie tot renovatie

Onze gespecialiseerde ontwerpers inventariseren samen met u wat voor u de perfecte badkamer is. Wij beschikken over een ruim assortiment aan sanitaire voorzieningen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan wastafels, douchecabines en badkuipen. Wilt u een inloopdouche maken? En daarnaast eventueel ook een bad plaatsen? En misschien wilt u wel een watervalkraan? Wat u ook wenst, wij kunnen het voor u realiseren. Bovendien beschikken wij over klantvriendelijke en behulpzame loodgieters die te allen tijde naar uw wensen handelen.

Heeft u te maken met een kapot bubbelbad of een lek in de douchebak? Niet alleen voor een badkamer installeren, maar ook voor reparatie staan wij paraat. Tevens kunnen we renovatiewerkzaamheden verrichten. Het moge duidelijk zijn: wij zijn uw allround expert op badkamergebied. In Purmerend en omgeving verlenen wij snelle en zorgvuldige service!

Direct contact, of liever een offerte aanvragen? Wij staan voor u klaar!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsgegevens

M. Cornelissen Installatietechniek
Huesmolen 175
1625HW Hoorn

KVK 66227852

Tel. 0299 - 22 82 02

En wij zijn ook werkzaam bij u in de buurt!

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring